15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
rekordi se nižu

Buran vikend! S čak 4,43 promila cuge u sebi pedalirao kroz Mosnu ulicu taman iza podneva
B

Tijekom vikenda od 13. do 16. listopada utvrđeno je ukupno 145 prometnih prekršaja od kojih vrijedi izdvojiti osam vožnji u pijanom stanju

Ne propustite

Još jedan vikend je iza nas, a i ovaj je bio dosta “radoholičan” kako za policijske službenike s područja naše županije, tako i za one koji su im odlučili zadati posla.

Tijekom vikenda od 13. do 16. listopada utvrđeno je ukupno 145 prometnih prekršaja od kojih vrijedi izdvojiti osam vožnji u pijanom stanju, 49 prekoračenja dopuštene brzine, a bilo je tu i vozača koji se nisu vezali, korištenja mobitela u vožnji ili pak neregistriranih i tehnički neispravnih vozila.

Od osam prekršitelja, što se vožnje i pijanom stanju tiče, najveća koncentracija alkohola utvrđena je u nedjelju, 15. listopada u 12.50 u Koprivnici, u Mosnoj ulici. Tamo su policajci zatekli 43-godišnjeg vozača bicikla koji je na licu mjesta napuhao 4,43 promila.

– Najveća brzina kretanja utvrđena je u subotu, 14. listopada u 9.10 u Budančevici, u Ulici Stjepana Radića, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 117 kilometara na sat iako je ograničenje 70 kilometara na sat – poručili su iz policijske uprave koprivničko-križevačke.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×