12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ljetni kamp foruma mladih SDP-a na Kalniku
L

Ne propustite

Forum mladih SDP-a Koprivničko-križevačke županije ovog je vikenda na Kalniku održao edukativno zabavni kamp Kalnik 2010 na kojem su eminentni predavači SDP-a i njemačkog SPD-a educirali mlade političke snage stranke iz cijele Hrvatske.

Predavanja je započeo Josip Juratović član njemačkog Bundestaga sa temom Budućnost Hrvatske u Europi. Nakon njega Gordan Maras, saborski zastupnik SDP-a, govorio je o financijama i proračunu Republike Hrvatske. Zvonimir Mršić, saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice, te Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije i potpredsjednik SDP-a RH, zatvorili su predavanja sa temom Decentralizacija i regionalizacija Hrvatske.

 

 Uz Forumaše iz naše županije, na Kampu su sudjelovali i forumaši iz ostatka Hrvatske, točnije Belišća, Belog Manastira, Đakova, Čepina, Čakovca, Kotoribe, Pregrade, Zagreba, Bjelovara i drugih mjesta, a svojim dolaskom podršku organizaciji kampa dao je i predsjednik Foruma mladih SDP-a RH, Saša Đujić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kuršlus

Mortus pijan sletio u kanal i zabio se u most, policija ga našla ozlijeđenog kraj ceste

Pijani vozač jučer je napravio "kuršlus" kada je sletio s ceste u kanal u Sokolovcu. Dogodilo se to oko 23...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×