13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Slaven Belupo

FOTO Dajina ekipa počistila snijeg s umjetnog travnjaka
F

Ne propustite

Glavni teren zasad nećemo dirati jer nemamo domaćih utakmica, ali ćemo sigurno skinuti barem dio snijega kako se travnjak ne bi previše namočio. Očistit ćemo zato još pomoćni teren – rekao je Zdravko Daja Međimorec, voditelj održavanja koprivničkog stadiona.

Velik snijeg koji je napadao u Koprivnici proteklih dana stvarao je dosta problema nogometašima koprivničkog Slavena Belupa.

Osim u sportskoj dvorani na koprivničkim bazenima Cerine, faramaceuti su bili osuđeni i na treniranje na vanjskim terenima Gradskog stadiona.

Još u četvrtak klupska služba na čelu s voditeljem održavanja koprivničkog stadiona Zdravkom Međimorcem Dajom očistila je tri četvrtine umjetnog travnjaka, a bijeli pokrivač u potpunosti je nestao u petak. Pri čišćenju snijega pomogao im je i Komunalac.

– Glavni teren zasad nećemo dirati jer nemamo domaćih utakmica, ali ćemo sigurno skinuti barem dio snijega kako se travnjak ne bi previše namočio. Očistit ćemo zato još pomoćni teren – rekao je Daja Međimorec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×