Prodavačica i majka osmero djece Danijela Bušić ugostila je protukandidatkinje pretposljednjeg dana podravskog tjedna Večere za 5. Za svoju večeru dobila je 39 bodova te se time izjednačila s Danijelom D. i Željkom.
Upravo je Željka jedina udijelila domaćici devet bodova – i to zbog preslatkog deserta. Sve ostale dame dale su Danijeli B. deset bodova.
Pripravu večere Danijela je započela desertom naziva Sokok, a radila je kokos kocke. Nakon kolača, Danijela se okrenula predjelu kojeg je nazvala Ašuripmurk, što je u biti bila krumpiruša. Rolada od puretine posljednje je jelo koje je Danijela pripravila za goste. Adalor je skrivao pureća prsa i krumpir u kombinaciji.
Kada je privela kuhanje kraju, Danijela B. bacila se na doček gostiju i pripravu aperitiva. Njezin doček bio je zaista poseban, dame je dopratio folklor, a one su poklonile jednako spektakularan poklon – odojak, piše redakcija.hr.
Uskoro je krumpiruša – s mesom i bez istog, stigla na stol kao predjelo.
– Danijela je predobro zamijesila tijesto, bilo je lijepo, tanko, savršeno. Dovoljno slano, ljuto. Tijesto je bilo savršeno – rekla je Melita.
Glavno jelo iduće je stiglo na stol. Rolada od purećeg mesa damama se svidjela izgledom, a uskoro su komentirale i okus jela.
– Glavno jelo je finog okusa, mrkvica s keljem se odlično složila s puretinom, špek je dao poseban okus i fina salata od svježeg kelja, mrkve i poriluka, za svaku pohvalu – zaključila je Željka.
Desert je posljednji stigao pred dame – kokos kocke svidjele su se ekipi izgledom.
– Okus mi je bio super jer jako volim kokos – komentirala je Danijela D.
Sve dame oduševile su se desertom, a onda su Danijelina djeca – Lucija i Bruno u narodnim nošnjama ekipi udijelili i poklone.