13.2 C
Koprivnica
Utorak, 14. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DRUGA I TREĆA HNL

Križevčani opet na vrhu prvenstvene ljestvice, pobjede Pitomačana i Ludbrežana, poraz Koprivnice
K

Križevčani su na Kantridi slavili s minimalnih 0:1, a gol koji ih je ponovno vratio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice postigao je Kristijan Katalenac

Ne propustite

Radnik Križevci u 12. kolu Druge hrvatske lige vratio se na pobjedniče staze, a nova tri boda osvojio je na gostovanju na Kantridi protiv Krka. Križevčani su slavili s minimalnih 0:1, a gol koji ih je ponovno vratio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice postigao je Kristijan Katalenac.

Pitomača je, pak, u 12. kolu Treće hrvatske lige Sjever s 3:2 pobijedila Međimurje. Golove za trobod Pitomačana postigli su Luciano Kajzogaj, Valentino Paradinović i Marko Matančić. Koprivnica je na svom terenu poražena od Varteksa 0:2, dok je ludbreška Podravina golom Svena Golouba i autogolom Drage Špoljara slavila 0:2 na gostovanju kod Virovitice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Savjeti

Navike muža vas jako živciraju? Evo kako da brak ipak ne pati

Donosimo tri načina za sretan brak kada vas suprug živcira. 1. Budite 'dobri pronalazač' Kad bismo vas zamolili da navedete najiritantnije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×