15.3 C
Koprivnica
Petak, 10. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽUPANIJSKE LIGE

Prugovčani imaju priliku približiti se Drnjančanima, Ždalčani u “svatovskom štihu” igraju derbi protiv Torčanaca
P

Dan uoči derbija Ždalčanima se ženi kapetan i ponajbolji igrač Luka Pavešić, a taj detalj zasigurno ide na mlin Torčancima koji su i dalje jedina neporažena momčad lige

Ne propustite

Derbi posljednjeg 13. kola jesenskog dijela Prve županijske lige igra se u subotu u 14 sati u Prugovcu gdje u goste dolazi Tomislav iz Drnja.

Prugovčani su najugodnije iznenađenje u ovoj sezoni i nitko im nije predviđao da će biti među najboljim momčadima lige. I dalje u Prugovcu traje nogometna euforija i sigurno će momčad Jasmina Topolovčana imati veliku podršku protiv Drnjančana.

Svi Prugovčani nadaju se da će na najljepši način zaključiti polusezonu i uhvatiti priključak s Drnjančanima u borbi za drugo mjesto. No, i Drnjančani imaju svoje adute, a i potrebna im je pobjeda kako im jesenski prvaci, Picoki ne bi pobjegli na teško dostižnu bodovnu razliku.

U drugom subotnjem ogledu Starigrad će u 14 sati ugostiti Kalinovac. Osvit je u svom tradicionalnom terminu u nedjelju u deset sati u Đelekovcu domaćin fenjerašu Lipi. Đurđevački Graničar polusezonu iz snova će zaključiti u nedjelju u 14 sati u Peterancu protiv Panonije, a i u tom ogledu Picoki su izraziti favoriti. U preostalim susretima u nedjelju u 14 sati sastaju se: Rudar Glogovac – Drava Novigrad Podravski, Močile – Sloga te Tomislav Radnik – Miklinovec.

NK Prugovac - NK Kalinovac
Foto: Dinko Borozan

Završetak polusezone Druge županijske lige, u kojem se svi susreti igraju u nedjelju u 14 sati, donosi i veliki derbi u Ždali u kojem će Prekodravac ugostiti jesenske prvake, Podravec iz Torčeca. Ždalčani će biti u “svatovskom štihu” jer se dan uoči derbija ženi njihov kapetan i ponajbolji igrač Luka Pavešić, a taj detalj zasigurno ide na mlin Torčancima koji su i dalje jedina neporažena momčad lige.

Omladinac, kojem bi u derbiju najbolje odgovarao remi s kojim, u slučaju svoje pobjede, došli na drugo mjesto i smanjili zaostatak za Torčancima na dva boda, dočekuje Sokol i to bi za Herešinčane trebao biti lak zadatak.

U preostalim susretima sastaju se: GOŠK – Mladost Koprivnički Bregi, Viktorija – Mičetinac, Graničar Novo Virje – Gornja Rijeka, Reka – Drava Podravske Sesvete te Mladost Sigetec – Čvrstec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživancija

FOTO/VIDEO U Đurđevcu otvorena velika izložba najboljih fotografija iz čitavoga svijeta, evo kako je bilo

  Pred brojnom publikom danas je u Muzeju grada Đurđevca otvorena velika izložba nagrađivanih fotografija osamdesetak autora iz čitavog svijeta. Izložba...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×