18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Europski tjedan kretanja održavat će se od 16. do 22. rujna
E

Ne propustite

U petak je održan sastanak lokalnih partnera u kampanji Europskog tjedna kretanja 2010. Tema sastanka bilo je planiranje aktivnosti za jesensku kampanju Europskog  tjedna kretanja i najava Biciklijade koprivničkim biciklističkim stazama koja će se u sklopu Active Access projekta održati 12. rujna.

Na sastanku su prisustvovali predstavnici škola, policije, udruga građana, gradskih i privatnih tvrtki koji već osmu godinu aktivno sudjeluju u promociji održivog kretanja u našem gradu.

 

Koordinatorica Tjedna kretanja za Grad Koprivnicu, Helena Hećimović, predstavila je okvirni plan aktivnosti i rezultate istraživanja o prometnoj održivosti koja su za potrebe Active Access. Pokazatelji vrlo visoke prometne održivosti dobiveni su provedbom  anketa i brojanja sudionika u prometu za potrebe Active Access projekta u Gradu Koprivnici.

Europski tjedan kretanja 2010. održava se od 16. do 22. rujna pod krilaticom „Putuj pametnije, živi kvalitetnije!“

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×