11.8 C
Koprivnica
Petak, 10. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
povodom dana sjećanja

I u Hlebinama će se paliti svijeće u spomen na žrtve Vukovara i Škabrnje, evo gdje i kad
I

Iz Općine poručuju svima onima koji ne mogu doći ispred Galerije da slobodno zapale svijeće na svojim balkonima i prozorima

Ne propustite

U organizaciji Općine Hlebine i Područne škole Josipa Generalića obilježit će se Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Tim povodom organizatori pozivaju sve na paljenje svijeća u spomen na žrtve.

– Pozivamo sve  hrvatske branitelje, članove njihovih obitelji, općinske vijećnike, političke stranke, sve udruge, učitelje i učenike, predškolsku djecu i ostale građane da se pridruže paljenju svijeća ispred Galerije Hlebine, u petak 17. studenog u 17 sati – piše na općinskoj službenoj stranici.

Iz Općine poručuju svima onima koji ne mogu doći ispred Galerije da slobodno zapale svijeće na svojim balkonima i prozorima.

– Budimo ovih dana ujedinjeni u sjećanjima i pijetetu prema svim stradalnicima i nedužnim žrtvama Domovinskog rata – zaključili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kod spomen ploče

FOTO/VIDEO Virovci obilježili 200. obljetnicu rođenja Franje Lugarića, virovskog učitelja, ravnatelja škole, oruljaša i osnivača HPD-a Ferdo Rusan

U Virju je danas obilježena 200. obljetnica rođenja Franje Lugarića, virovskog učitelja, školskog ravnatelja, orguljaša i osnivača Hrvatskog pjevačkog...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×