15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Susret u Vodicama

FOTO Šahisti Picoka fantastični na prvenstvu Hrvatske, Viktor Gašparec državni je prvak u ubrzanom i standardnom šahu
F

Đurđevački predstavnici kući su se vratili s dva zlata, jednim srebrom, jednom broncom i još nekoliko jako dobrih plasmana

Ne propustite

Osmero članova šahovskog kuba Picok nastupilo je na Pojedinačnom ubrzanom prvenstvu Hrvatske za kadete i mlade 2023., koje je proteklog vikenda u organizaciji Hrvatskog šahovskog saveza održano u Vodicama.

Đurđevački predstavnici kući su se vratili s dva zlata, jednim srebrom, jednom broncom i još nekoliko jako dobrih plasmana.

Viktor Gašparec osvojio je prvo mjesto u kategoriji do osam godina te je tako postao državni prvak u ubrzanom šahu. Viktor je ostvario osam pobjeda u devet kola, te je time zaokružio sjajnu sezonu.

Naime, Viktor je uz to ove godine već postao državni prvak u standardnom i ubrzanom šahu, državni doprvak u  brzopoteznom šahu te je osvojio sedmo mjesto na europskom prvenstvu.

Sjajan rezultat ostvarila je i Mia Marijan koja je osvojila treće mjesto u kategoriji djevojčica do 12 godina. Njezin uspjeh je tim veći što je u svojoj kategoriji bila posljednje rangirana igračica, a na kraju se plasirala u sam vrh.

– Ovim izvrsnim rezultatima završilo je najuspješnije državno prvenstvo u povijesti našega Kluba. To nas svrstava među najuspješnije klubove na natjecanju što nas čini jako ponosnima – rekao je Nikola Mihočka i zahvalio svima koji su dali svoj doprinos ovim velikim rezultatima.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac

Evo i rezultata ostalih predstavnika:

 

Gabriel Kapitanić – 5. mjesto do 10 godina

Ognjen Domović – 8. mjesto do 18 godina

Franka Širec – 10. mjesto do 10 godina

Karlo Šokec – 10. mjesto do 18 godina

Gabriel Širec – 11. mjesto do 10 godina

Ivan Horvat – 25. mjesto do 14 godina

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×