15.7 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zanimljivo

Evo što su Hrvati najviše guglali u 2023. godini, na popisu se našli Prija, Vatreni, popularne serije…
E

Iz Googlea ističu kako je "goruća" tema ove godine bila umjetna inteligencija. Tako je u toj kategoriji korisnike najviše zanimao pojam ChatGPT, zatim iPhone 15 i Character ai

Ne propustite

Sigurno vas zanima što je najguglanije u 2023. godini u Hrvatskoj.

Prema informacijama koje prenosi Jutarnji list Hrvati su najviše pretraživali pojmove vezane uz nogomet. Što nas i ne čudi previše jer ipak smo nogometna nacija.

Nogomet je pet od deset najtraženijih pojmova, a na prvom mjestu nalazi se utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka koja se je igrala između Dinama i AEK-a.

Utakmice Vatrenih u Ligi nacija i na kvalifikacijama za Euro zauzele su 4. (Hrvatska-Nizozemska), 5. (Hrvatska-Španjolska), 8. (Hrvatska-Turska) i 9. (Hrvatska-Wales) mjesto ljestvice najpretraživanijih pojmova u Hrvatskoj.

Sjećate li se Barbie manije? Upravo taj film uz Oppenheimera na svjetskom popisu zauzeli su prvo i drugo mjesto, dok je situacija u Hrvatskoj drugačija. Na Hrvatskoj listi našao se samo Oppenheimer, i to na drugom mjestu.

Iako je rasprodala pet Arena, Aleksandru Prijović to nije dovelo do trona, već je zauzela sjajno treće mjesto.

Na šestom je Izrael, na sedmom Tina Turner, a na desetom pojam “kune u eure“.

Iz Googlea ističu kako je “goruća” tema ove godine bila umjetna inteligencija. Tako je u toj kategoriji korisnike najviše zanimao pojam ChatGPT, zatim iPhone 15 i Character ai.

Najčešće pretraživane televizijske serije u Hrvatskoj su Južni vetar: Na granici, Zlatni kavez i The Last of Us.

Među filmovima već spomenuti Oppenheimer koji se nalazi na prvom mjestu, Barbie i Sound of Freedom, a najgooglaniji reality showovi Brak na prvu, Survivor i Zadruga.

Cicvara, poke bowl i vafli najpretraživaniji su recepti, a najčešće se tražio odgovor na pitanja što je parkour trik, što je šelak, što je sisulja, što je kibuc i što je hamas.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×