15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Darivanje

Evo tko će znati sve o koprivničkim ulicama i trgovima, imamo dobitnike dva leksikona Petra Fijačka
E

Leksikon je objavljen uz potporu Grada Koprivnice

Ne propustite

„Leksikon naziva koprivničkih ulica i trgova“ nova je knjiga Petra Fijačka, a predstavlja se danas u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica.

Portal ePodravina za svoje čitatelje ima dva primjerka ove vrijedne knjige, sretnici su:

Marko Lugarić
Sandra Horvat Črneli

Čestitamo! Svoj primjerak knjige možete podići u redakciji ePodravine, Ivana Generalića 3 (zgrada Martinovke), prvi kat, radnim danom od 8 do 16 sati.

– Uz vlastiti dom kao mjesto stalnog prebivališta, najbolje poznajemo te najlakše možemo razviti povezanost prema svojemu svakodnevnom okruženju, a koje sačinjavaju upravo ulice i trgovi, odnosno susjedstva u kojima provodimo svoje vrijeme. Jednom kad te osjećaje prenesemo na širi prostor, bit će nam vidljivije one karakteristike mjesta koje ga čine posebnim ili jedinstvenim, s kojima se možemo povezati te razviti osjećaj pripadnosti i ponosa. Ovaj Leksikon doprinos je poznavanju našeg grada i kao takav neka nam bude obavezni stanar naših polica s knjigama, a Vas pozivamo da dođete na predstavljanje i „prošećete“ ulicama i trgovima našeg lijepog grada te ga malo bolje upoznajte – kažu organizatori.

U predstavljanju će uz autora sudjelovati i recenzent knjige prof. dr. sc. Vuk Tvrtko Opačić redoviti profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.

Leksikon je objavljen uz potporu Grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×