15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zanimljiv program

Dio Križevaca bit će zatvoren za promet zbog dočeka Nove godine, donosimo detalje
D

Za posjetitelje je organizirana i zabavna nagradna igra u kojoj će oni koji uhvate božićnu kuglicu osvojiti prigodan poklon paket Grada Križevaca dok točno u ponoć kreće tradicionalni novogodišnji vatromet i valcer

Ne propustite

U nedjelju, 31. prosinca od 22 do 1 sat iza ponoći za promet će biti zatvoren Trg J. J. Strossmayera u Križevcima radi dočeka Nove 2024. godine.

– Ovim putem, Grad Križevci i Turistička zajednica grada Križevaca pozivaju sve sugrađane da se priključe novogodišnjem programu – poručuju.

Program počinje već u 11 sati ujutro na Strossmayerovom trgu dječjim dočekom nove godine.

Za djecu je pripremljen zabavni poligon, ples i novogodišnji facepainting dok točno u podne kreće podjela dječjeg šampanjca i ispucavanje konfeta.

Program dočeka Nove godine za one starije počinje u 22 sata kada kod paviljona kreće nastup grupe Petica. Riječ je o bendu s dugogodišnjim iskustvom koji će izvesti poznate hitove koje vole sve generacije.

Za posjetitelje je organizirana i zabavna nagradna igra u kojoj će oni koji uhvate božićnu kuglicu osvojiti prigodan poklon paket Grada Križevaca dok točno u ponoć kreće tradicionalni novogodišnji vatromet i valcer.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×