14.3 C
Koprivnica
Petak, 10. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Europska liga

Ivica Obrvan nakon “lude” utakmice Podravkašica: Treba dan-dva da se utisci slegnu i da se izvučemo iz ovog sadašnjeg nezadovoljstva
I

Spomenimo, kako će Podravkašice u sklopu drugog kola EHF Europske lige na domaćem terenu ugostiti dansku ekipu Nykobing, 14. siječnja početkom u 16 h

Ne propustite

Rukometašice Podravka Vegete za vikend su odigrale utakmicu prvog kola Europske lige.

Snage na terenu su odmjerile protiv jake mađarske ekipe Praktiker Vac, a i kako je sam trener Ivica Obrvan rekao na konferenciji za medije, za svaki bod trebat će iskrvariti, a upravo tako je i bilo.

Djevojke su cijelo vrijeme bile u prednosti, no sedam minuta ni sedam golova razlike nije bilo dovoljno da Podravkašice rutinski utakmicu privedu kraju.

Komentar na utakmicu dao je i trener Ivica Obrvan.

– Ostaje mi zadovoljstvo da smo uspjeli nakon četiri godine osvojiti prvi bodu gostima u europskom natjecanju na jednom vrućem domaćinskom terenu. Pohvalio bih djevojke koje su iskazale veliku borbenost, zalaganje, koncentraciju u najvećem dijelu utakmice. Isto tako ostaje žal ako šest-sedam minuta prije kraja imate visoku prednost i na kraju ne uspijete pobijediti nego izgubite bod. Možda da nam je netko prije utakmice ponudio neriješen rezultat, razmislili bi da ga prihvatimo nakon toliko asptinencije od skupljanja bodova u gostima svih ovih godina – istaknuo je Obrvan na stranicama Kluba.

Kaže kako je pred njima detaljna analiza te da iz toga moraju izvući novi motiv.

– Ostaje za analizu svima nama, meni kao treneru i igračicama sve ono što smo napravili dobro i loše i da iz toga izvučemo neki zaključak. Treba ovih dan-dva da se utisci slegnu da proanaliziramo situaciju i da se izvučemo iz ovog sadašnjeg nezadovoljstva, jer mora biti nezadovoljstvo kad bod izgubimo na ovakav način. Moramo iz ovog iznaći motiv za utakmice koje slijede ispred nas. Na sve naše greške i izrazito domaćinsku ekipu nadovezalo se i domaćinsko suđenje koji su imali i ponekih nerazumljivih odluka zadnjih deset minuta no bez obzira na to kažem da smo imali sve u svojim rukama no nažalost je puno sitnih detalja utjecalo da se dogodi ovakav rezultat – dodaje.

Spomenimo, kako će Podravkašice u sklopu drugog kola EHF Europske lige na domaćem terenu ugostiti dansku ekipu Nykobing, 14. siječnja početkom u 16 h.

– Ova utakmica i priprema za utakmicu, hrabrost najvećim dijelom utakmice gotovo svih igračica treba biti motiv za sljedeće utakmice Europa lige. Sljedeći je na redu danski Nykobing koji je izuzetno jak i osjetno bolji od ekipe Vaca pa će nam trebati slična ili još bolja igra na domaćem terenu da probamo skupiti još koji bod i pokušati se predstaviti u boljem svjetlu pa pozivam navijače da dođu i da nam pomognu. Vjerujem da smo spremni i da imamo snage da s velikim doprinosom, zalaganjem i borbenošću vratimo toj publici da budu zadovoljni pristupom, a ako je pristup dobar onda te često puta nagradi i rezultat – zaključuje trener Ivica Obrvan.

Vratarka Lucija Bešen također je podijelila svoje viđenje utakmice te se nada da će ih u nedjelju podržati navijači.

– Jako napeta utakmica s dva različita poluvremena. U prvom poluvremenu je bila sporija igra, igralo se gol za gol i nismo se uspijevali odvojiti, a u drugom poluvremenu je ulazak izgledao puno bolje i oba smjera su funkcionirala. Zabili smo nekoliko lakih golova iz dobre obrane i njihovih grešaka i imali smo tu prednost koju nismo smjeli ispustiti no nažalost to se dogodilo. Imali smo velik broj tehničkih grešaka i isključenja kroz cijelu utakmicu te nam je to došlo na naplatu. Nažalost smo ispustili jedan bod u zadnjim sekundama i s jednim smo se vratili u Koprivnicu. Šteta što je kako i izanalizirat ćemo sve te nastojati što spremnije dočekati ekipu Nykobinga u nedjelju s početkom u 16 sati uz, nadam se, što veću podršku naših navijača – rekla je vratarka Lucija Bešen.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imenovanje

Tomislav Benotić novi je predsjenik Podružnice HNS-a Koprivnica

Na izbornoj skupštini HNS-a imenovan je novi predsjednik Podružnice HNS-a Koprivnica, Tomislav Benotić, dok su Memet Ristemi i Branko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×