27.4 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

50-godišnjak smrtno stradao u teškoj prometnoj nesreći
5

Ne propustite

U Novigradu Podravskom, u utorak prijepodne, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Naime, 50-godišnji vozač kamiona, nepropisnom se brzinom kretao magistralom te je uslijed pretjecanja udario u traktor ispred sebe koji je skretao lijevo u dvorište. Od siline udarca, 50-godišnji vozač traktora M.K. ispao je iz svojeg vozila te podletio pod teretni kamion koji ga je pregazio i na mjestu usmrtio. I kamion i traktor sletjeli su s ceste i završili u betonskoj ogradi susjednog dvorišta.

 

Zbog vršenja očevidnih radnji, u vremenu od 11.45 pa sve do 14.40 sati, za sav promet bila je zatvorena državna cesta broj 2 te se promet odvijao obilaznim pravcem Novigrad Podravski-Molve-Virje.

 Iz koprivničke Policijske postaje doznajemo da vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega će biti podignuta kaznena prijava. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Samo pod nadzorom

Agencija za lijekove upozorila, zabilježeni slučajevi oštećenja jetre zbog ovog lijeka – budite oprezni!

Farmaceutski div Bayer i Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) i Europska agencija (EMA) uputili su pismo zdravstvenim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×