34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SLAVEN BELUPO IGRA DERBI SJEVERA U VARAŽDINU

Ferenčina: Puno smo radili na obrani i očekujem da ćemo u tom segmentu biti znatno bolji
F

Želimo se osloniti i na našu Školu nogometa i s nama je na pripremama bilo šest juniora. Nadamo se da će biti mogućnosti da i oni dobiju priliku kaže Roy Ferenčina

Ne propustite

Slaven Belupo, nakon nešto više od mjesec dana zimske stanke, starta s drugim dijelom sezone HNL-a, a odmah na otvaranju Farmaceute sutra, u petak u 17 sati čeka derbi Sjevera u Varaždinu.

Roy Ferenčina tijekom stanke ostao  je bez najboljeg igrača, Arbera Hoxhe, a u sastavu neće biti ni kapetana Tomislava Božića zbog ozljede. Bez obzira na te probleme, Ferenčina vjeruje u raspoloživi igrački kadar, pogotovo što su, kako sam ističe, dobro odrađene pripreme u Medulinu.

– Puno smo radili na obrani jer smo u prvom dijelu sezone primili dosta golova i nadam se da ćemo obrambeno biti znatno bolji. Očekujem dobru utakmicu i naravno da priželjkujemo i pobjedu – kaže Ferenčina.

U Varaždinu će, dodao je on, na klupi sigurno biti barem četiri juniora. Ako će rezultati to dozvoljavati, oni će dobiti i priliku za dokazivanje.

– Želimo se osloniti i na našu Školu nogometa i s nama je na pripremama bilo šest juniora. Nadamo se da će biti mogućnosti da i oni dobiju priliku – istaknuo je Ferenčina.

I dalje se, kaže trener, radi na dovođenju pojačanja, a zasad u kadru nema novih imena.

– Ne želimo nekoga dovesti samo da nam bude broj. Znamo da je u zimi teško doći do kvalitetnih igrača jer svi oni imaju ugovore. Zato nam je plan polako selektirati momčad za iduću sezonu u kojoj ćemo imati i više rezultatske ciljeve, a u ljeti ćemo puno lakše doći do pojačanja za kojima se pokaže potreba – zaključio je Ferenčina.

Ogled s Varaždinom najavio je i Bujar Pllana koji se pred kraj prvog dijela sezone oporavio od ozljede i nametnuo svojim igrama.

– Čeka nas teška utakmica, ali mi znamo koje su naše prednosti i svi se nadamo da ćemo osvojiti bodove u Varaždinu – istaknuo je Pllana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Projekt

Grad pozvao poduzetnike da kažu svoje ideje o intermodalnom prijevozu

Grad Križevci pozvao je poduzetnike da se uključe u istraživanje o uspostavi intermodalnog terminala u Križevcima. Kako su rekli, intermodalni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×