19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Rukometašice pozvale Podravkaše na utakmicu s Krim Mercatorom
R

Ne propustite

U predstojećim utakmicama Lige prvakinja rukometašice Podravka Vegete trebaju podršku publike pa su stoga odlučile izravno pozvati navijače u dvoranu Gimnazije Fran Galović. S praksom pozivanja zaposlenika Podravke na svoje utakmice rukometašice će nastaviti i u buduće.

Pozivnice za utakmicu 1. kola u kojem dočekuju slovenski Krim Mercator podijelile su zaposlenicima Belupa, tvornice Dječje hrana i Mesne industrije Danica. Ovaj potez rukometašica radnici su primili s odobravanjem, a mnogi su i potvrdili da će u nedjelju 10. listopada u 17 sati doći na utakmicu. Rukometašicama su poželjeli uspješan start u Ligi prvakinja i uspjeh u domaćem prvenstvu.

Osim što su s radnicima popričale o sportskim temama, rukometašice Miranda Tatari, Marta Žderić, Maja Kožnjak, Ivana Petković i Iva Pongrac imale su priliku i upoznati proizvodnju svojih omiljenih proizvoda kao što su Čokolino, Lino lada i jeger, te vidjeti uvjete rada u tvrtki koja godinama financira njihov klub.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×