20.1 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
STOLNI TENIS

FOTO Sve ekipe Pitomačana opravdale očekivanja
F

Seniori su pobijedili Kutinu II 4:1 i Daruvar 4:0, dok su od Virovitice izgubili 4:3

Ne propustite

Stolnotenisači Pitomače u nova su tri kola Treće hrvatske lige upisali dvije pobjede i poraz. Pitomačani su u sastavu Dražen Matoničkin, Goran Čok, Tomislav Krmić i Mirko Debeljak pobijedili Kutinu II 4:1 i Daruvar 4:0, dok su od Virovitice izgubili 4:3.

Juniorska ekipa je u Međužupanijskoj ligi također upisala dvije pobjede i poraz. Pitomačani su u sastavu Karlo Radinčić, Alen Janković i Jakov Čajkulić pobijedili Garešnicu II i Garešnicu III sa po 4:1, a izgubili su od Novske 4:3.

Kadeti su u svojoj ligi imali polovičan učinak. Mlade nade Pitomače u sastavu Alen Janković te Iva i Karlo Radinčić pobijedile su Kutinu 5:0, a izgubili su od Novske 3:2.

Stolnotenisačice Pitomače su, pak, u novom kolu Prve hrvatske lige poražene od Cibalije iz Vinkovaca 4:1. Za Pitomaču su igrale Nika i Stella Šaš te Ines Herceg.

Foto: STK Pitomača
Foto: STK Pitomača
Foto: STK Pitomača
Foto: STK Pitomača
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×