33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Priveden je

Težak sudar kod nadvožnjaka, vozač sasuo 2 promila u sebe i zabio se u ženu, prevezena je u bolnicu
T

Vozač koji je pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću uhićen je i priveden u policijsku postaju

Ne propustite

Vozačica je ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koju je izazvao pijani vozač.

Kako javljaju iz PU međimurske, u subotu oko 20.30 u Čakovcu su se sudarila dva osobna automobila na raskrižju Zagrebačke i Kalničke, kod nadvožnjaka, a 56-godišnjak je imao 1,99 promila alkohola u organizmu.

– Dolaskom do raskrižja s Kalničkom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, u zanošenju je ušao u raskrižje, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom. Dijelom vozila udario je u prednji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je Kalničkom ulicom upravljala 45-godišnja vozačica – opisuju iz policije.

Ozlijeđena vozačica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Vozač koji je pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću uhićen je i priveden u policijsku postaju te mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola, kažu iz policije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×