20.1 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRIJEVARA

Kupovao radni stroj preko interneta, uplatio kaparu pa ostao i bez love i “mašine”
K

Nakon uplate, nepoznata osoba se više nije javljala te je 41-godišnjak shvatio da je prevaren. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje navode u županijskoj Policijskoj upravi

Ne propustite

Novi slučaj prijevare preko društvenih mreža na svojoj je koži osjetio 41-godišnjak iz naše županije.

On je namjeravao kupiti radni stroj i na jednoj društvenoj mreži naišao je na oglas koji mu se činio kao prilika za povoljnu kupnju.

Stupio je u kontakt s oglašivačem i dogovorio kupnju, a kad mu je uplatio kaparu od nekoliko tisuća eura prodavatelju se „izgubio glas” pa je slučaj prijevare prijavio policiji.

– Nepoznata osoba prikazivanjem lažnih činjenica dovela je u zabludu oštećenog koji je uplatio novčani iznos od više tisuća eura. Nakon uplate, nepoznata osoba se više nije javljala te je 41-godišnjak shvatio da je prevaren. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje – navode u županijskoj Policijskoj upravi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×