22.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Trampa koja se ne viđa često

KOPRIVNICA Mladić dobio dva laptopa u zamjenu za cigarete, alkohol, malo speeda i 400 kuna, tužitelji ga “našpotali”
K

Optužnicom ga terete da je u rujnu 2022. godine, u Koprivnici, kupio od 22-godišnjaka dva prijenosna računala u vrijednosti 4400 kuna.

Ne propustite

Koprivnička policija imala je mjesecima posla s neuobičajenom robno-robnom razmjenom. Naime, jedan je mladić (22) odlučio riješiti se dva prijenosna računala. Za to je dobio robe u znatno manjoj protuvrijednosti.

– Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo pred Općinskim sudom u Koprivnici optužnicu protiv hrvatskog državljanina (21). Sumnjaju na kazneno djelo prikrivanja – navode tužitelji i dodaju kako sve datira iz 2022. godine.

droga, speed, marihuana
Dobio je i nešto speeda // Ilustracija, Foto: PU KCKŽ

Optužnicom ga terete da je u rujnu 2022. godine, u Koprivnici, “kupio” od 22-godišnjaka dva prijenosna računala u vrijednosti 4400 kuna.

– Razmijenio je laptope za cigarete, piće, jedan gram droge speed i 400 kuna. S obzirom na tako nisku prodajnu cijenu morao je znati da je 22-godišnjak pribavio prijenosna računala na nedopušteni način – poručilo mu je odvjetništvo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravina i Prigorje

Policija nadzirala vozače kamiona, čak 19 ih nije poštivalo sate vožnje, dvojici uzeli tablice

Kako smo i najavili, protekli je tjedan koprivničko-križevačka policija obavila pojačani nadzor vozača teretnih automobila i autobusa. I dok...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×