25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Započeli s pripremama

FOTO Predsjednik Tehnike Bajalica: Idemo se ‘pofajtati’ s Drnjem i Ferdinandovcem
F

Ne propustite

Pojačali smo se vrlo kvalitetnim igračima i mislim da smo kvalitetniji nego na jesen. Borba za vrh nas zanima, ali idemo utakmicu po utakmicu. Meni je cilj dobiti sve utakmice i osvojiti prvo mjesto, no prvenstvo je dugo, vidjet ćemo što će biti – rekao je trener Tehnike Goran Palčić.

Nogometaši koprivničke Tehnike, županijskog drugoligaša, u utorak su na umjetnom travnjaku Gradskog stadiona započeli s pripremama za novu sezonu.

Uoči proljetnog dijela natjecanja u kojem će građevinari pokušati osvojiti naslov prvaka i ući u viši rang klubu su pristupila petorica novih igrača. Riječ je o donedavnim igračima Miklinovca Domagoju Hlevnjaku, Luki Ernečiću i Leonu Đuraj, Krešimiru Kolariću iz županijskog prvoligaša Graničara iz Legrada te Marku Matijašecu, bivšem igraču trećeligaša Koprivnice i županijskog prvoligaša Drave iz Novigrada Podravskog.

S druge strane, Tehniku je napustio najbolji strijelac jeseni Filip Peroković, koji je preselio u redove trenutačno prvoplasirane momčadi lige Tomislava iz Drnja.

Na prvom treningu okupilo se 18 igrača, a nedostajala su još četvorica. Trener Goran Palčić ima slatke brige.

– Tjedno ćemo imati najmanje pet aktivnosti. Otišao nam je prvi strijelac kluba Peroković. Nedostajat će nam jer je cijelu utakmicu radio za momčad, bio je jako zahvalan, ali pojačali smo se vrlo kvalitetnim igračima i mislim da smo kvalitetniji nego na jesen. Borba za vrh nas zanima, ali idemo utakmicu po utakmicu. Meni je cilj dobiti sve utakmice i osvojiti prvo mjesto, no prvenstvo je dugo, vidjet ćemo što će biti – rekao je trener Tehnike.

Predsjednik kluba Igor Bajalica rekao je da je za njih prijelazni rok završio. S obzirom na pojačanja koje je Tehnika dovela, ne skriva koji mu je cilj u proljetnom dijelu prvenstva.

– Borba za naslov je jedino što nas u klubu zanima. Idemo se ‘pofajtati’ s Tomislavom iz Drnja i Ferdinadovcem za prvo mjesto. Ciljano smo se pojačali, želja nam je da igramo atraktivni i napadački nogomet. Idemo vidjeti tko je najbolji od nas troje – istaknuo je Bajalica.

Prvu provjeru Tehnika će imati u nedjelju (15 sati) protiv Kloštra Podravskog na umjetnoj travi koprivničkog stadiona. Još su dogovorene utakmice s Tehničarom iz Cvetkovca (10. veljače), Bratstvom u Kunovcu (14. veljače), Dravom Novigrad Podravski (21. veljače), ponovno Bratstvom (24. veljače), Osvitom u Đelekovcu (27. ili 28. veljače) i Velikim Bukovcem (5. ili 6. ožujka).

Tehnika u drugi dio prvenstva ulazi s trećeg mjesta i 31 osvojenim bodom. Vodeći Tomislav bježi dva, a drugoplasirani Ferdinandovac jedan bod.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×