15.7 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KOMENTAR

Zašto su u Miškininoj uvijek u prvom planu Pllane, Lumale i Nongohi, umjesto domaći „dečki” koji bi vjerojatno ginuli na terenu?
Z

Opet je onima koji likuju kad nije dobro u Miškininoj, dat jak argument da se „domaće” ne cijeni i da se stalno „furaju” nečiji interesi

Ne propustite

Vjerni navijači Slaven Belupa, koji se vjerojatno mogu nabrojiti na prste jedne ruke, nakon novog debakla Farmaceuta sigurno će reći u Miškininoj ništa novo. Iz sezone u sezonu gledamo kako se očito stalno „guraju” nečiji interesi.

Da je to tako najbolje dočarava ova sezona. Naime, jasno je bilo nakon 3. veljače i pobjede protiv Rudeša da su Farmaceuti osigurali ostanak u ligi. I umjesto da se iskoristi taj „komfor” i u vatru gurnu mlade klupske nade, jer rezultatskog imperativa više nema u ovoj sezoni, ponovno su prevladali nečiji interesi.

Promašaj s dovođenjem Murića

Bespotrebno je doveden „potrošeni” Robert Murić, drugoligaški napadač Ante Šuto i Lumala iz Ugande. I što se s njima dobilo? Počelo se sanjati o Europi, a u tih osam kola Slaven Belupo je uvjerljivo najlošija momčad lige. I to ne samo po igri, nego i po bodovnom učinku.

Gospodo iz Miškinine, ponovno ste prokockali priliku da „kupite” domaći puk i stvorite ozračje da se u Podravini živi za Slaven Belupo. Umjesto da se u vatru gurnu domaći dečki, mlade nade iz klupske Škole nogometa, u prvom planu su ponovno bili stranci kao što su Pllana, Lumala i Nongoh.

Međimorec opet žrtveno janje

Vinko Međimorec je po tko zna koji put „bačen sa strane”. Domaći dečko koji bi zasigurno stoput bolje izgledao na terenu od, primjerice, Pllane. I njegova greška puno bi manje boljela nas koji volimo klub i koji se dičimo činjenicom da je Koprivnica, jedan od samo osam gradova u Hrvatskoj, koji ima prvoligaša.

Zašto pravu priliku nisu dobili Krušelj, Jagušić i Mrdaković? Zašto ta perspektivna trojka nije iz kola u kolo bila u početnom sastavu u sezoni u kojoj nemaš što izgubiti? Pa ti dečki će bolje doći do iskustva kroz utakmice u kojima bodovi i nisu toliko važni. Ne može se od njih očekivati da će „eksplodirati” u situacijama kad će se možda voditi grčevita borba za ostanak. Jer da su oni trenutno igrači odluke, sigurno ne bi bili u Miškininoj nego na Maksimiru ili u inozemstvu.

A ovako je Slaven Belupo, i u situaciji koja je izgledala da se nema što izgubiti, zapravo ponovno gubitnik. Opet je onima koji likuju kad nije dobro u Miškininoj, dat jak argument da se „domaće” ne cijeni i da se stalno „furaju” nečiji interesi.

Očito je da je Slaven Belupo godinama nečija „prćija”, a baš ti će prvi upirati prstom u trenera i njega označiti kao glavnog krivca. A vi sami prosudite koliko je u ovoj situaciji zapravo kriv Roy Ferenčina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×