15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nije mu prvi put

UŽAS Policija zaustavila vozača autobusa, napuhao 2,43 promila! Nastavak priče je nevjerojatan
U

Ističu i kako se radi o višestrukom počinitelju prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Ne propustite

Nevjerojatna vijesti stiže nam iz susjedne županije. Naime, tamo su policajci u prometu zatekli vozača autobusa koji je vozio pod utjecajem od 2,43 promila! No, to nije sve.

– U utorak oko 17.30 sat, u Ivanečkom Naselju na širem varaždinskom području policija je u redovnoj kontroli prometa zaustavila autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,43 promila – navode u PU.

policija zaustavila vozača autobusa
Ilustracija // Foto: Depositphotos.com

Usto, vozio je za vrijeme kad mu je ukinuta i uzeta vozačka dozvola te izrečena zabrana polaganja vozačkog ispita. Ističu i kako se radi o višestrukom počinitelju prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– Uhitili smo ga i priveli u PP Ivanec te je privremeno uzeto vozilo kojim je upravljao. Provjerom je utvrđeno da je navedeni autobus ukraden u Vrbovcu prije dva dana. Nastavljamo s krim istragom – ističu u policiji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×