15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kad se male ruke slože

Uključite se u ovogodišnju Zelenu čistku, akcija je u subotu povodom Dana planeta Zemlje
U

Cilj je u jednom danu ukloniti što veće količine ilegalno odloženog otpada

Ne propustite

Tradicionalna akcija Zelena čistka koja za cilj ima čišćenje divljih odlagališta otpada ove se subote održava u Koprivnici.

Kao dio obilježavanja Dana planeta Zemlje čistka je dio globalnog pokreta “Let’s do it!” koji okuplja aktivne građane i organizacije u najvećem volonterskom projektu u povijesti čovječanstva. Cilj je u jednom danu ukloniti što veće količine ilegalno odloženog otpada.

Akcija je ove godine i dio projekta „Od izvora do mora“ te ovisno o broju okupljenih volontera i količini prikupljenog otpada moguće je osvojiti nagradni fond za kupnju sadnica drveća za urbano pošumljavanje.

Ovogodišnje lokacije su ona u Ulici kneza Domagoja prema Herešinu uz šljunčani put u cijeloj dužini šume, te u Ulici Željka Selingera i to šljunčani put poslije farme nesilica Maltarić.

Zelena čistka održat će se 20. travnja s početkom od 9 sati. Okupljanje sudionika predviđeno je u 8.30 sati na Sajmištu kod nekadašnje vage. Svim sudionicima osiguran je prijevoz do lokacije, zaštitne rukavice, vreće za smeće, osvježavajuće piće i obrok.

Prijave se mogu napraviti putem maila hrvoje.ruzic@koprivnica.hr, najkasnije do 18. travnja 2024. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×