15.7 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Digli optužnicu

“Poludio” nakon svađe, autom se zabio u terasu s ljudima u Novigradu, prijeti mu pet godina zatvora
"

Dogodilo se to u dane kad su se slavili dani Općine Novigrad Podravski. Navodno se radilo o svađi dva društva iz susjednih Koprivničkih Bregi. 

Ne propustite

Sjećate li se slučaja iz sredine srpnja protekle godine, jedan muškarac u sitne noćne sate autom se zabio u terasu kafića u Novigradu Podravskom? O tome smo pisali s mjesta događaja, a sad doznajemo kako je tužiteljstvo podiglo optužnicu!

– Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo pred Općinskim sudom u Koprivnici optužnicu protiv 32-godišnjaka. Navode – zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom – ističu u odvjetništvu.

Za to je kazneno djelo predviđena kazna i do pet godina zatvora.

autom se zabio u terasu
Autom se zabio u terasu u Novigradu // Arhivska // Foto: ePodravina

Terete ga da je napravio “kaos” 16. srpnja 2023., oko 4.15 sati na trgu u Novigradu Podravskom. On je, kad je na improviziranoj terasi ugostiteljskog objekta bilo više osoba, pokrenuo svoj osobni automobil i usmjerio ga prema terasi.

– Udario je vozilom u postavljene stolove. Gosti su se uspjeli prije udara skloniti s terase – navode u državnom odvjetništvu.

Mi smo pisali kako je tom prilikom udario i mladića koji je tamo bio no to se ne navodi u optužnici. Dogodilo se to u dane kad su se slavili dani Općine Novigrad Podravski. Navodno se radilo o svađi dva društva iz susjednih Koprivničkih Bregi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×