15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Priznanje

USPJEH! Projekt Podravina Adventure, Prkačijada i Centar za posjetitelje Križnica osvojili prestižnu nagradu Simply the best
U

Na Dravske peske tako je stigla nagrada Simply the best i to za projekt koji se provodi u suradnji s Turističkom zajednicom grada Đurđevca i partnerima

Ne propustite

Svečanost dodjele godišnjih turističkih nagrada koje dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i Burza PUT održana je u Biogradu na Moru.

Nagradu za kreativnost primio je projekt Podravina Adventure, a svečanosti su prisustvovali direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca Mario Fuček i Robert Čimin, direktor Turističke zajednice područja Dravski peski.

– Iznimno smo ponosni što je projekt Podravina Adventure primio nagradu za kreativnost u oblikovanju novog turističkog proizvoda koji sadržajima usmjerenim na aktivan odmor u prirodi značajno obogaćuje turističku ponudu lokalne zajednice i destinacije Podravina u cjelini – rekli su iz Turističke zajednice područja Dravski Peski.

Na Dravske peske tako je stigla nagrada Simply the best i to za projekt koji se provodi u suradnji s Turističkom zajednicom grada Đurđevca i partnerima, a korisnicima pruža rafting, kanuing, paraglaiding, vožnju quadovima, paintball i druge vrste aktivnog odmora.

Dodajmo kako su ove godine među nagrađenima i Virje za Virovsku prkačijadu, te Pitomača za Centar za posjetitelje Križnica. Nagrada Simply the best dodijeljena je Virovskoj prkačijadi za kvalitetu i inovativnost manifestacije koja daje poseban doprinos očuvanju lokalne gastronomske baštine i tradicije, a svojim sadržajem obogaćuje turističku ponudu Podravine.

Turistička zajednica područja Dravski Peski
Foto: Virje.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×