15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Užas u susjedstvu

Pijan bacio ručnu bombu niz stepenice prema partnerici, sad je u istražnom zatvoru
P

U alkoholiziranom stanju aktivirao je ručnu bombu koju je neovlašteno posjedovao.

Ne propustite

Samo pukom srećom nitko nije ozbiljnije stradao nakon što je stanoviti 56-godišnjak niz stepenice otkotrljao ručnu bombu pred tri godine mlađu partnericu. Tužitelji su protiv njega digli optužnicu zbog pokušaja ubojstva.

Županijsko državno odvjetništvo navodi kako je 56-godišnjak kazneno djelo pokušaja ubojstva učinio 29. prosinca 2023. Bilo je to na dvorištu obiteljske kuće u jednom mjestu u susjednoj nam županiji. Tamo je živio s 53-godišnjakinjom.

traka, očevid, policija Cirkus u Podravinibacio ručnu bombu
Ilustracija (nema veze s događajem) // Foto: Mario Kos

– U alkoholiziranom stanju aktivirao je ručnu bombu koju je neovlašteno posjedovao i bacio ju na stepenište ispred ulaza u kuću. Tamo je tada bila 53-godišnjakinja. Bomba je  eksplodirala i ozlijedila ju. Okrivljenog 56-godišnjaka tereti se i da je neovlašteno posjedovao još jednu ručnu bombu – doznajemo u tužiteljstvu.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo mu istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×