23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravkine rukometašice u mandarinskom raju
P

Ne propustite

101028-mandarine-mČetvrtak uoči utakmice s Dalmatinkom u Pločama, na poziv domaćina i roditelja rukometašica, ekipa Podravke Vegete posjetila je Opuzen i tvtrku Frigo Bonsai d.o.o. koja otkupljuje i prodaje voće, osobito mandarine.

Djevojke su obišle selekcijsku traku s mandarinama, pakiraonicu, prostor za dozrijevanje i skladište. Jedan od stalnih kooperanata je i otac Ivane Jelčić, pa je njegovim posredstvom i došlo do ovoga posjeta. Autobus će na povratku u Koprivnicu biti opterećen s desetak sanduka mandarina i s nešto Bonita banana.

Duhoviti domaćini predložili su rukometašicama da, kad ostanu bez angažmana, dođu u berbu mandarina, dnevnica je 200 kuna plus gablec, marenda. Uopće nije loše, a domaćini su dodali da su visoke, pa će lakše brati.

Stari rukometni djelatnik Ante Jerković i njegov sin, trener Dalmatinke Ivan, bili su domaćini u šetnji Pločama. Nakon posjeta župnoj crkvi (župnik pomaže ženski rukomet u Pločama), dio djevojaka otišao je u stan roditelja Marte Žderić, smještan u samom središtu Ploča s pogledom na luku. Dio muških povukao se u diskretnu degustaciju pršuta i sira, dio na kavu.

Dolazak u Dalmaciju uvijek je bio ugodan doživljaj za koprivničke rukometašice. Ovaj je nadmašio sve dosadašnje, jer ljudsko srce najviše osvaja gostoljubivost i jednostavnost.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv vikend

[ČETVRTA NL] Imbriovčani žele pomrsiti račune Tehničaru, Molvarci se bore za čast, Legradu nova teška utakmica

Pet kola ostalo je do kraja još jedne sezone u 4. Nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×