15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Brz i žestok

Tip “driftao” i ludovao po parkiralištu, a prolaznik ga počeo snimati, nastao je kaos
T

Pokrenut će se kriminalističko istraživanje kako bi se pronašao vozač

Ne propustite

Pravi kaos dogodio se u susjednoj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a sve zbog “driftanja” na parkiralištu trgovačkog centra.

Kako kažu iz tamošnje policije, do incidenta je došlo u petak u večernjim satima. Na parkiralištu u Ulici Vlahe Paljetka vozač je naglo kretao, kočio, “driftao”, kružio parkiralištem i “palio” gume.

– Zbog takvog neprimjerenog ponašanja, 40-godišnji muškarac ga je snimao svojim mobitelom, što je nepoznati vozač primijetio, zaustavio se, izašao iz automobila i prišao 40-godišnjaku kojega je verbalno napao, vikao i galamio na njega zato što ga je snimao. Tražio je od njega da izbriše snimku, nakon čega ga je hvatao rukama za odjeću i naguravao. U tom trenutku u obranu se umiješala 26-godišnjakinja koja se ispriječila tijelom između nepoznatog vozača i 40-godišnjaka na što je nepoznati muškarac svojim rukama naguravao i nju, te nadalje inzistirao na brisanju snimke – kažu iz policije.

Muškarac koji je snimao pristao je izbrisati snimku, a vozač se nakon toga udaljio.

Pokrenut će se kriminalističko istraživanje kako bi se pronašao vozač, a potom će se podnijeti i optužni prijedloga protiv njega zbog remećenja javnog reda i mira.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×