15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kapaciteti i dolasci

Županijska Turistička zajednica daje potpore, osigurano 30.000 eura
Ž

Financijska sredstva za realizaciju ovog javnog poziva u iznosu od 30.000 eura osigurana su u Proračunu Turističke zajednice.

Ne propustite

Kako doznajemo, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije objavila je javne pozive za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta te za subvencioniranje organiziranih dolazaka izletnika i turista na području županije.

– Svrha je unapređenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije u 2024. godini te poticanje na bavljenje turističkom djelatnošću u cilju povećanja broja smještajnih kapaciteta. Usto i povećanje kategorije i kvalitete smještajne ponude i povećanje turističkog prometa – navode iz Turističke zajednice.

Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

– Financijska sredstva za realizaciju ovog javnog poziva u iznosu od 30.000 eura osigurana su u Proračunu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za 2024. godinu – doznajemo u TZ te dodaju kako je raspisan i poziv za subvencioniranje organiziranih dolazaka izletnika i turista, na koji se mogu javiti turističke i putničke agencije koje imaju sjedište na području Republike Hrvatske.

Više detalja možete pronaći OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×