15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Optužnica

Vozač kamiona vozio debelo preko ograničenja i udario automobil, 77-godišnjakinja preminula od ozljeda
V

U sudaru je 77-godišnjakinja zadobila više ozljeda i prevezena je u bolnicu, no podlegla je ozljedama i preminula istog dana

Ne propustite

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je optužnicu protiv 42-godišnjeg vozača tegljača s poluprikolicom koji je sudjelovao u nesreći u kojoj je poginula vozačica automobila.

Kako navode u Odvjetništvu, on je 6. rujna 2022. u Kalinovcu vozio tegljač s poluprikolicom 90 kilometara na sat na dijelu ceste na kojem je prometnim znakom brzina ograničena na 50.

– Prednjim dijelom tegljača udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljala 77-godišnjakinja i uključivala se u promet sa sporedne ceste – kažu iz Odvjetništva.

U sudaru je 77-godišnjakinja zadobila više ozljeda i prevezena je u bolnicu, no podlegla je ozljedama i preminula istog dana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×