15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
USPJEH

Antonio Kolar i Borna Bojkić opravdali očekivanja na državnom natjecanju iz informatike
A

U kategoriji razvoj softvera Antonio Kolar prezentirao je svoju aplikaciju "Ina nadzorna ploča" i osvojio 11. mjesto, dok je Borna Bojkić prezentirao svoju aplikaciju "OilFlow designer" i zauzeo 12. mjesto

Ne propustite

Učenici Strukovne škole Đurđevac i ove su godine na državnom natjecanju iz informatike bili uspješni. U kategoriji razvoj softvera Antonio Kolar prezentirao je svoju aplikaciju “Ina nadzorna ploča” i osvojio 11. mjesto, dok je Borna Bojkić prezentirao svoju aplikaciju “OilFlow designer” i zauzeo 12. mjesto.

– Ove godine na natjecanje je prijavljeno čak 85 softverskih radova, a kroz faze natjecanja, od školskog, preko županijskog, na državno su pozvani najbolji od najboljih među kojima su bili i Antonio i Borna. Zadovoljan sam s njihovim radovima, prezentacijom i rezultatima – kaže profesor savjetnik Tihomir Robotić, mentor učenika.

Foto: Strukovna škola Đurđevac

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×