15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Novo izdanje

RENESANSNI FESTIVAL Poznati prvi detalji o ovogodišnjoj manifestaciji, evo kada ćemo na bedeme
R

Organizator festivala je Turistička zajednica grada Koprivnice, a ni ove godine kvalitetnog i originalnog sadržaja neće nedostajati

Ne propustite

Renesansni festival i ove će godine krasiti koprivničke bedeme, a poznate su prve informacije o manifestaciji.

Tako će se ove godine održavati od 22. do 25. kolovoza, a glavna tema bit će lakrdijaštvo.

Nju će uprizoriti zabavljači i žongleri iz cijele “srednjovjekovne” Europe i tako zabaviti tisuće posjetitelja na bedemima.

Organizator festivala je Turistička zajednica grada Koprivnice, a ni ove godine kvalitetnog i originalnog sadržaja neće nedostajati.

– U ovim bremenitim vremenima smijeh je itekako potreban, naročito ako nije iniciran suvremenim medijima ili društvenim mrežama već na zaboravljen i originalan način kako se to radilo u dalekoj prošlosti – rekao je diraktor Turističke zajednice Renato Labazan.

Podsjetimo, na 100-tinjak štandova trgovci, obrtnici i stari zanati i ove će godine izrađivati i prodavati različite proizvode tipične za srednji vijek, a spomenimo kako će i ove godine naglasak festivala biti na ekološkom pristupu te neće biti plastike.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×