15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Upravljanje mjesnim grobljima

NOVOST Naša općina aplikacijom omogućuje pretragu grobnih mjesta i pokojnika
N

Ne propustite

Općina Molve implementirala je novi sustav upravljanja mjesnim grobljima u naselju Molve i Repaš.

Radi se o besplatnoj pretrazi grobnih mjesta te ostalih informacija tzv. “tražilicom pokojnika” s interaktivnom kartom namijenjenom mještanima i posjetiteljima, što im omogućuje lako snalaženje na groblju, kao i uvid u aktualne informacije.

Upisivanjem imena i prezimena preminule osobe aplikacijom se jednostavno pronalazi položaj grobnog mjesta, a u narednom razdoblju postavit će se panoi s kartama groblja i QR kodovima za lakši pristup aplikaciji.

– Općina Molve još uvijek prikuplja podatke o vlasnicima grobnih mjesta za koje su podaci nepoznati, što predstavlja i prepreku u potpunom upravljanju prema postojećim standardima. Stoga se pozivaju vlasnici grobnih mjesta koji nisu upisali svoja prava na grobnom mjestu da se jave u Jedinstveni upravni odjel radi upisa vlasništva korisnika – kažu iz Općine.

Aplikaciji možete pristupiti ovdje: https://groblja.azurewebsites.net/ ili putem web stranice Općine Molve u odjeljku „Ostalo“.

Upute za korištenje aplikacije

Foto: molve.hr
Foto: molve.hr
Foto: molve.hr
Foto: molve.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×