13.5 C
Koprivnica
Petak, 17. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nogomet, nogomet

UTAKMICA VISOKOG RIZIKA Stižu Hajduk i Torcida, dio grada zatvoren do 21.30 sati
U

Parkiranje će tamo djelomično biti onemogućeno u vremenu od 15 do 21.30 sati.

Ne propustite

Kao što već svi znaju, sutra u subotu s početkom u 19.10 sati u Koprivnici na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš Slaven Belupo dočekuje Hajduk. Mnogi ju nazivaju utakmicom visokog rizika, no s obzirom na stanje na tablici – možda ipak i ne.

Utakmica je to 31. kola SuperSport HNL. Iz policije navode kako će zbog mjera osiguranja od 17 do 21.30 sati biti zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića. Parkiranje će tamo djelomično biti onemogućeno u vremenu od 15 do 21.30 sati.

Utakmica visokog rizika – možda i ne

– Pozivamo vozače na razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa na dan odigravanja utakmice u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici (zona stadiona). Posebno još jednom napominjemo svim posjetiteljima kako prilikom ulaza moraju imati: kupljenu ulaznicu, javnu ispravu sa fotografijom – poručila je policija.

Slaven Belupo - Hajduk Split, kuputakmica visokog rizika
Foto: Ivan Balija

Ističu i kako je zabranjeno mnogo toga, a što pogledajte OVDJE.

– S obzirom na pojačan interes posjetitelja za ovo javno okupljanje, molimo posjetitelje da se na dan utakmice pravovremeno upute prema stadionu. Ulazi u stadion biti će otvoreni od 16 sati, stoga pozivamo posjetitelje da dođu ranije, kako bi nakon obavljenih pregleda i provjera ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion – navode u PU.

Na dan utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice snimati audio-video na stadionu i prilaznim pravcima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UNIN Connect Week

FOTO Tjedan karijera na Sveučilištu Sjever, studenti učili od stručnjaka iz područja dizajna, fotografije i videa

Nakon tri dana u Varaždinu UNIN Connect Week Sveučilišta Sjever preselio je u Sveučilišni centar Koprivnica. Jedan od najvećih i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×