18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ipak ostao u Hrvatskoj

Zach Kobayashi trenirao sa Slavenom Belupom, a potpisao za Dinamo
Z

Ne propustite

Kobayashi je odigrao i nekoliko pripremnih utakmica za farmaceute i ostavio dobar dojam na trenera Željka Kopića, ali ovaj je ustvrdio da je on igrač za budućnost i da u ovom trenutku ne bi za koprivničku momčad bio pojačanje.

Zach Kobayashi (18), Amerikanac japanskih korijena, potpisao je profesionalni ugovor s drugom momčadi zagrebačkog Dinama, koja se natječe u Drugoj HNL.

Mladi igrač koji dolazi iz Južne Kalifornije u SAD-u ofenzivni je veznjak. U SAD-u je igrao za West Coast FC, a u Europi je nakratko bio u njemačkom Werderu i u švicarskom Baselu, ali nije upio riješiti problem državljanstva.

Kobayashi je neko vrijeme ove zime proveo na pripremama s koprivničkim Slavenom Belupom. Odigrao je i nekoliko pripremnih utakmica i ostavio dobar dojam na trenera farmaceuta Željka Kopića, ali ovaj je ustvrdio da je on igrač za budućnost i da u ovom trenutku ne bi za momčad bio pojačanje. S njim se složio i direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović pa se na kraju nije realizirao taj transfer.

Jesu li pogriješili u svojoj procjeni, tek ostaje za vidjeti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×