19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Platiti ili u zatvor!

Gastarbajter iz sela kod Koprivnice vozio kamion u Njemačkoj s 1,36 promila – što mislite koja je kazna?
G

Sad ima rok od tri mjeseca kako bi platio kaznu, inače će mu se naplatiti ovrhom.

Ne propustite

Jedan će gastarbajter iz sela pored Koprivnice morati platiti paprenu kaznu i troškove postupka zbog nepodopštine koju je izveo u Njemačkoj.

Naime, tamošnji sud dosudio je protiv njega, a sada je tu presudu na temelju pravosudne suradnje morao doijeti i koprivnički sud. On je još 1. svibnja 2021. u večernjim satima upravljao teretnim vozilom saveznom cestom kod Rottweila. Policija je utvrdila kako je vozio pod utjecajem od 1,36 promila.

– To znači da je bio nesposoban upravljati motornim vozilom zbog prethodno konzumiranog alkohola i time je počinio prekršaj – navode na koprivničkom sudu.

Sad ima rok od tri mjeseca kako bi platio kaznu od 2100 eura i 174 eura troškova, inače će mu se naplatiti ovrhom. U slučaju da se ne može naplatiti ni tako – ona se, navodi sud, neće zamijeniti kaznom zatvora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×