33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nepravomoćno kažnjena

Žena podivljala na bivšeg ljubavnika, razbijala tanjure i u jednom trenutku iščupala luster s plafona
Ž

On je oslobođen optužbe da joj je rekao: "Ku*vo, smrdljiva raspala, marš van, dao bog da ti nerođeno dijete crklo".

Ne propustite

Jedna je 40-godišnjakinja sredinom prošlog mjeseca podivljala na svog bivšeg ljubavnika i potom napravila pravi dar-mar u obiteljskoj kući.

Bilo je to u popodnevnim satima, u susjednoj nam županiji. Nasilnički se ponašala, navodi su “u obitelji”. Nakon svađe s bivšim razbijala je inventar po kući.

– Razbijala je tanjure po kuhinji, iščupala luster iz plafona u sobi, razbila keramičko posuđe. Potom je i fizički napala bivšeg intimnog partnera. Udarila ga je više puta rukama i nogama i plastičnom posudom – navode na Sudu.

Ona je kažnjena s 210 eura i zabranom pristupa bivšem na svim javnim mjestima. Dakle, ako ga i vidi ne smije mu priči na udaljenost manju od 20 metara u trajanju od tri mjeseca.

Ona i bivši su pak oslobođeni druge optužbe. Policija je podnijela prijavu da su se vrijeđali. Sumnjali su da mu je ona rekla: “Pi*ko, prevarantu, lopove, smeće”, a on njoj: “Ku*vo, smrdljiva raspala, marš van, dao bog da ti nerođeno dijete crklo”. Također i da ju je fizički odgurnuo rukama. To im nisu uspjeli dokazati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×