33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Podravina i Prigorje

Policija nadzirala vozače kamiona, čak 19 ih nije poštivalo sate vožnje, dvojici uzeli tablice
P

Tijekom pojačanog nadzora zabilježena je jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba dobila lake tjelesne ozljede.

Ne propustite

Kako smo i najavili, protekli je tjedan koprivničko-križevačka policija obavila pojačani nadzor vozača teretnih automobila i autobusa. I dok je, sudeći prema policijskim rezultatima, s autobusima i vozačima teretnih automobila sve u redu – to nije slučaj kod kamiona.

– Utvrđeno je ukupno 69 prekršaja koji se odnose na promet teretnih automobila. Od toga 19 je bilo prekršaja kršenja zakona o radnom vremenu, obveznim odnosima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu to jest tahohgrafima – navode u policiji i dodaju kako su zabilježili i četiri prekršaja iz područja inspekcije cestovnog prometa te čak 46 prekršaja zakona o sigurnosti prometa na cestama.

virje prometna, sudar kamionapolicija nadzirala
Ilustracija (nema veze s događajem) // Foto: Dinko Borozan

Tijekom pojačanog nadzora zabilježena je jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba dobila lake tjelesne ozljede i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, a koje su prouzročili vozači teretnih vozila.

– Dva skupa vozila upućena su na izvanredni tehnički pregled kod kojih su utvrđeni nedostaci, zbog čega su im privremeno oduzete registarske pločice te su isključeni iz daljnjeg prometovanja – potvrdila je policija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×