33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U Podravini

Nema milosti za “mamlaze”, bez vozačke, pod gasom skrivio nesreću – 1900 eura i 15 dana zatvora!
N

Odmah je uhićen, a zbog prekršaja privremeno su mu uzeli osobni automobil.

Ne propustite

Jedan će podravski vozač imati 15 dana “mira” kako bi promislio o svojim postupcima. Naime, njega su policajci zatekli nešto iza ponoći kako vozi auto, a nije smio.

– Ovaj je 28-godišnji vozač u subotu oko 00.30 sati u Kalinovcu u Kolodvorskoj ulici upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova vozačka dozvola uzeta. Usto, ukinuta mu je pravomoćnim rješenjem. Također, zbog nepropisnog kretanja prouzročio je prometnu nesreću s materijalnom štetom i napustio mjesto događaja – potvrdila je policija.

Vozač je naknadno pronađen, a u to vrijeme imao je 1,63 promila alkohola. Odmah je uhićen, a zbog prekršaja privremeno su mu uzeli osobni automobil. U žurnom prekršajnom postupku vozilo je vraćeno vlasniku, a vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1881 eura i kaznom zatvora od 15 dana te je predan u zatvor u Bjelovar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×