11.8 C
Koprivnica
Subota, 5. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
E, sad je "zadnje"

Đurđevčanka dobila uvjetan zatvor jer nije plaćala alimentaciju, Sud joj treći put produljio rok za plaćanje dugova!
Đ

U međuvremenu, odvjetništvo je tražilo da ju se smjesti u zatvor, no prije nekoliko tjedana javio se otac i kazao da je uplatila dio.

Ne propustite

Gotovo svakog tjedna svjedočimo brojnim presudama zbog neplaćanje uzdržavanja djece, a sad smo otkrili i slučaj iz Đurđevca u kojem je prvomoćno osuđena majka troje djece. Naime, ni ona nije plaćala alimentaciju svojoj djeci.

Naime, sud joj je zbog neplaćanja alimentacije za troje djece odredio godinu dana zatvora, uz rok kušnje od dvije godine. Naime, u tom roku ne smije ponoviti takvo kazneno djelo inače će u zatvor. Također, sud joj je odredio i rok od 10 mjeseci kako bi isplatila ocu dugove naime uzdržavanja u ukupnom iznosu oko 1250 eura.

Nije plaćala alimentaciju – tri odgode

Naravno, ona to nije mogla ili htjela platiti u roku pa je tražila odgodu. Sud joj je odobrio novih šest mjeseci, inače će u zatvor. No, ona opet to nije napravila pa je tražila drugu odgodu. Opet ju je dobila, ovaj put na četiri mjeseca. No, i taj je rok prošao.

Majka nije plaćala alimentacijunije plaćala alimentaciju
Dobila je novu odgodu jer nije plaćala alimentaciju // Ilustracija, Twenty20

U međuvremenu, odvjetništvo je tražilo da ju se smjesti u zatvor, no prije nekoliko tjedana javio se otac i kazao da je uplatila dio – nešto manje od 400 eura. U dobroj vjeri sud joj je ponovno produžio rok za plaćanje duga na dva mjeseca. Je li to to ili će imati i “četvrtu sreću”? Po svemu sudeći i njen bivši ne bi bio najsretniji kad bi ona završila u zatvoru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Supersport HNL

SLAVEN – RIJEKA 0:0 Sudac Zebec spasio Rijeku i poništio gol Farmaceutima, ništa novo i neočekivano

Može li Slaven Belupo otključati najtvrđu obranu lige? Znat ćemo za otprilike 90 minuta, a do tada evo i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×