20.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 30. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Malo olakšanja, ili...

BUDITE OPREZNI Danas vrhunac toplinskog vala u Podravini i Prigorju, evo kad stiže prvo ljetno nevrijeme…
B

U Podravini i Prigorju temperature bi danas mogle ići i do 36 i 37 stupnjeva, pa se ne preporučuje boravak vani od 12 do 18 sati. 

Ne propustite

Vrhunac toplinskog vala u našem kraju očekuje se danas. Sutra bi, navode meteorolozi, vrijeme trebalo biti ipak nešto ugodnije. U Podravini i Prigorju temperature bi danas mogle ići i do 36 i 37 stupnjeva. Boravak vani od 13 do 18 sati se ne preporučuje.

Za našu sjevernu i sjeverozapadnu regiju prognoze o dolasku prvog ljetnog nevremena variraju. U DHMZ-u navode kako je prvi grmljavinski nalet uz kišu i vjetar moguć već oko 18 sati. Druge prognoze pak navode kako se dolazak nevremena očekuje između 20 sati i ponoći. S portala Istramet objavili su i prognozu temperatura za subotu. Vidljiv je osjetan pad u odnosu na temperature koje nas očekuju danas.

Foto: Istramet

Prema Estofex prognozi, a radi se o najpoznatijem europskom centru za prognozu intenziteta grmljavinskih nevremena može se vidjeti što nas očekuje do subote.

Estofex do subote 22. lipnja u 06.00 h

Ipak, držat ćemo se mi DHMZ-a koji za danas navodi…

– Lokalno su mogući izraženi pljuskovi s grmljavinom, ponajprije u noći te ponovno u drugom dijelu dana. Vjerojatnost grmljavine 40-60 posto – piše za područje Podravine i Prigorja za koji je izdan narančasti meteo alarm.

FOTO Počelo je jubilarno Ljeto na Šoderici, gledatelji jedva dočekali urnebesnu predstavu Kerekesh teatra

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vrtni savjeti

Biljke koje vole hlad mogu odlično uspjeti, evo koje odabrati za sjenovite kutke

Većina povrtnih vrsta za svoj rast traži osunčana mjesta, ali neke vrste podnose sjenu. Povrtnice kao što su zeleno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×