16.8 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tražilica pokojnika

Podravska općina se pohvalila: Jedinstvena aplikacija za sve – tražilica pokojnika za sve koji dolaze na groblje!
P

ozivaju se vlasnici grobnih mjesta koji nisu upisali svoja prava na grobnom mjestu da se jave u Jedinstveni upravni odjel - poručili su iz Općine.

Ne propustite

Jedna je podravska općina odlučila olakšati mještanima i onima koji dolaze – posjet mjesnom groblju te im pomoći pronaći grob pokojnika. Svima je dostupna jedinstvena aplikacija koja vam pomaže brzo pronaći grob pokojnika!

– Tijekom godine na groblja na području Općine Novigrad Podravski dolazi mnogo posjetitelja iz udaljenih krajeva Hrvatske. Često i iz drugih država i nije im jednostavno pronaći baš sva počivališta svojih znanaca, prijatelja i rodbine – navode iz Općine.

Jedinstvena aplikacija za brzo snalaženje

Stoga je Općina Novigrad Podravski pokrenula novi web servis – tražilica pokojnika koji korisnicima služi za bržu informaciju i bolje snalaženje na groblju.

Groblje, Sesvete jedinstvena aplikacija
Jedinstvena aplikacija trebala bi pomoći posjetiteljima // Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Tražilici se jednostavno pristupa putem računala ili putem pametnog telefona preko službene stranice pod izbornikom Groblje. Isto tako i putem postavljenog panoa na groblju Sveta Klara u Novigradu Podravskom s kartom groblja i QR kodom. Navedena aplikacija je besplatna, a upute su dostupne pritiskom na upitnik u gornjem desnom dijelu ekrana.

jedinstvena aplikacija
Groblje u Novigradu Podravskom i panel // Foto: Općina Novigrad Podravski

– Dodajmo i da Općina prikuplja podatke o vlasnicima grobnih mjesta za koje su podaci nepoznati. To predstavlja i prepreku u potpunom upravljanju prema postojećim standardima. Pozivaju se vlasnici grobnih mjesta koji nisu upisali svoja prava na grobnom mjestu da se jave u Jedinstveni upravni odjel radi upisa vlasništva korisnika – poručili su.

Provjerili smo kakva je situacija na Hitnoj zbog toplinskog vala, Kučko Gudelj: Ako vidite da netko ima ovakve simptome, odmah zovite

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Elitna liga

FOTO/VIDEO Jembrovčani utrljalji sol na legradsku ranu, razbili ih 0:6. Starigrad našao formulu za pobjedu!

U subotu se u pravilu igra tek nekoliko utakmica u svakoj od županijskih nogometnih liga, a tako je bilo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×