15.1 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prometna nesreća

Trostruki sudar na raskrižju, vozač naletio na automobil ispred sebe i napravio kaos, dvojica završila u bolnici
T

Ozlijeđeni 47-godišnjak i 57-godišnjak vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu.

Ne propustite

Teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri automobila dogodila se u susjednoj Međimurskoj županiji, a jedno od vozila imalo je koprivničke registracije.

Kako javlja policija, sudar se dogodio u četvrtak na raskrižju dviju lokalnih cesta kod skretanja za Donji Mihaljevec. Nesreću je skrivio 57-godišnjak koji je vozio automobil koprivničkih registracija – vozio je prebrzo i dolaskom do raskrižja naletio na vozila ispred sebe.

– Prednjim bočnim dijelom automobila udario je u stražnji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim se ispred, u namjeri skretanja ulijevo te propuštanja vozila iz suprotnog smjera, zaustavio 47-godišnji vozač – kažu iz policije.

Potom je udareni automobil završio van kolnika i udario je u ogradu, a “koprivnički” automobil prešao je na suprotnu traku i udario u još jedan automobil, kojemu je za volanom bio 59-godišnjak.

– Uslijed siline udara automobil kojim je upravljao 59-godišnjak izletio je izvan kolnika na poljoprivrednu površinu – kažu iz policije.

Ozlijeđeni 47-godišnjak i 57-godišnjak vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su u nesreći lakše ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći pušteni na kućnu njegu. Vozač koji je skrivio nesreću kažnjen je novčanom kaznom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×