15.1 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Jedva čekamo

VIDEO Priprema se još jedna spektakularna Picokijada, pogledajte kako se Đurđevac pretvara u središte zabave

Podsjetimo, ovogodišnji udarni vikend i 56. Picokijada po redu započinje u petak, 28. lipnja i traje do nedjelje 30. lipnja.

Ne propustite

Pripreme za Picokijadu su u punom jeku! Pred nama je vikend pun događanja na jednoj od najstarijih i najvećih kulturno-zabavnih manifestacija kontinentalne Hrvatske.

- Oglas -

Đurđevac živi Picokijadu, a to se već i vidi u samom gradu. Oko utvrde Stari grad, kao i u samom dvorištu, u tijeku su pripreme za događanja koja će se tamo odvijati, prvenstveno spektakularni scenski prikaz Legende o Picokima i koncerti.

Podsjetimo, ovogodišnji udarni vikend i 56. Picokijada po redu započinje u petak, 28. lipnja i traje do nedjelje 30. lipnja.

Posjetitelje će na Picokijadi zabavljati Goran Bare i Majke, Željko Samardžić i Parni valjak kao najveće glazbene zvijezde ovogodišnje manifestacije. Kao i svake godine, oživjet će stari zanati u Starogradskoj ulici, kovačnice, vojni tabori, tradicijski način življenja, odigrat će se brojna sportska natjecanja, kazališne predstave, a za eno i gastro dio je tu izložba vina, izložba kolača, natjecanja u spremanju ribljih i pilećih jela te brojna druga događanja.

- Oglas -

Detaljni program pogledajte OVDJE.

Picokijadu uživo pratite na ePodravina.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Advertisement -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići u centru grada i nekoliko...
- Advertisement -

Vezane vijesti

×