9.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 6. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pazite na zdravlje

Bit će ovo “pakleni” val u Podravini, temperature do 38 stupnjeva – evo što kažu meteorolozi
B

Kako tjedan bude odmicao rasti će i temperature, pa tako za petak i subotu vrlo moguće idu do 38 stupnjeva.

Ne propustite

– Idućih dana na kopnu pretežno sunčano i vruće, pa će na snazi biti i upozorenje na toplinski val. Uz visoku dnevnu temperaturu zraka atmosfera neće biti posve stabilna, pa su uz umjeren razvoj oblaka mogući lokalni pljuskovi, osobito u utorak i srijedu – navode meteorolozi o prognozi za tjedan pred nama za prognozu HRT-a.

Već za sutra za područje Podravine i Prigorja DHMZ izdao je žuti alarm – što znači da će temperature ići preko 34 stupnja te kako treba vrijeme vani provoditi oprezno. Iako su ponegdje mogući i lokalni pljuskovi, teško da će se dogoditi na našem području.

Prognoza za sljedeća tri dana

Kako tjedan bude odmicao rasti će i temperature, pa tako za petak i subotu vrlo moguće idu do 38 stupnjeva. Najviše temperature predviđene su za istok zemlje gdje bi se mogle dići i do 40 stupnjeva. Prvo “osvježenje” nazire se moguće u nedjelju – “zahlađenje” za pet do šest stupnjeva. Pogledajte PREPORUKE za ublažavanje toplinskog vala.

Zaštitite se od pretjeranih vrućina, uvijek je bolje spriječiti nego liječiti

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nikako na zelenu granu s alkoholiziranim vozačima

Jedan pijan izletio, drugom uzeli auto, uhićena i pijana vozačica

Pijani vozači opet su našim plavcima tijekom jučerašnjeg dana stvorili dosta posla. Najviše pijani 27-godišnjak, koji je oko podne u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×