33.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nevjerojatno

Podravski tinejdžer napuhao samo 0,09 promila. Kad im je odgovorio na pitanje, odmah su ga “strpali” u pritvor
P

Po njemu je za odbijanje provođenja testiranja predviđena novčana kazna u rasponu od 1320 do 2650 - eura ili kazna zatvora do 60 dana - navode u PU.

Ne propustite

Kako doznajemo u policiji, jučer u sitne noćne sate policija je zaustavila podravskog tinejdžera kako upravlja autom. Završio je u pritvoru, sad ga očekuje i kazna.

– Oko 00.45 sati, tijekom redovnog nadzora prometa u Pitomači zaustavljen je 19-godišnji mladi vozač. Policija je utvrdila kako ima 0,09 promila alkohola. Kad su ga pitali, mladić je testiranje na droge ili lijekove izričito odbio – doznajemo u policiji.

tinejdžer napuhao
Ilustracija // Foto: Arhiva

Zbog opasnosti da će nastaviti s prekršajima mladi vozač je uhićen te nakon liječničkog pregleda smještan u prostorije za zadržavanje. Dodajmo i kako mu je policija odredila mjeru opreza zabrane upravljanja vozilima svih kategorija u trajanju od 8 dana.

– Protiv 19-godišnjeg mladog vozača slijedi podnošenje optužnog prijedloga prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Po njemu je za odbijanje provođenja testiranja predviđena novčana kazna u rasponu od 1320 do 2650 – eura ili kazna zatvora do 60 dana – navode u PU.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radovi

AGLOMERACIJA Sutra bez vode u dvije ulice u Koprivnici, pogledajte u kojem kvartu

Iz Koprivničkih voda izvijestili su kako će sutra, u četvrtak, zbog radova na vodovodnoj mreži od sedam do 14...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×