33.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ajoj

Koprivnička policija u pola godine za 59 poznatih vozača napisala 103.000 eura kazni!
K

Pozivamo sve sudionike u prometu, a posebno mlade vozače i vozače motocikala... - kazuje policija.

Ne propustite

Jeste li znali da je koprivničko-križevačka policija u samo prvih pola godine za 59 njima poznatih prometnih prekršitelja napisala kazni u iznosu od čak 103.000 eura!

Naime, policija je zbog navedenih težih prekršaja u prometu uhitila 140 vozača, a 80 vozača je smješteno u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnih sredstava. Također, utvrđeno je 867 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, te je protiv 85 vozača proveden žurni prekršajni postupak.

Koprivnička policija: Upozorenje mladim motociklistima!

– U žurnim prekršajnim postupcima prekršajni sud kaznio je 21 vozača zatvorskom kaznom, 10 vozača uvjetnom kaznom zatvora, zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima 40 vozača, dok je 59 vozača kažnjeno novčanim kaznama u ukupnom iznosu od 103.005,90 eura – potvrdila je policija.

Prometna policija kontrola, sudar, nesreća Laktom udario policajku u trbuh
Polako se puni državni proračun – s razlogom // Ilustracija

Također, policija je od vozača u proteklih šest mjeseci privremeno oduzela 14 vozila, a nadležni prekršajni sud donio je odluku o trajnom oduzimanju sedam vozila. Prekršaji zbog kojih se može uzeti automobil su najteži prekršaji za koje je detektirano da uzrokuju najveća i najteža stradavanja u prometu.

– Pozivamo sve sudionike u prometu, a posebno mlade vozače i vozače motocikala na dosljedno poštivanje prometnih propisa radi smanjenje broja prometnih nesreća i stradavanja – ističu u Policijskoj upravi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

brojni radovi u gradu

FOTO Nitko se nije javio na natječaj za radove na rotoru kod HAK-a: Toliko je investicija da nas izvođači ne mogu popratiti

U cilju modernizacije ostatka prometnog sustava na području grada, planirana je rekonstrukcija još dva raskrižja te su dva nova...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×