33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nema više brze vožnje

[VIDEO] VOZAČI OPREZ! Postavljena nova kamera za nadzor brzine na vrlo aktivnoj prometnici

Radi li se o kameri koja je već stavljena u funkciju još nije poznato, a prema neslužbenim informacijama navodno će biti aktivna od 16. srpnja

Ne propustite

Da policija misli ozbiljno kada je riječ o suzbijanju brzine na našim prometnicama govori i novo postavljena kamera na vrlo aktivnoj prometnici u Koprivnici.

- Oglas -

Naime, na koprivničkoj obilaznici i to iz smjera Starigrada prema Štaglincu, a prije skretanja na Radničku cestu postavljena je nova kamera za nadzor brzine.

Radi li se o kameri koja je već stavljena u funkciju ili samo njenom kućištu još nije poznato, a prema neslužbenim informacijama navodno će biti aktivna od 16. srpnja. Naš reporter s mjesta događaja javlja kako bi se svi oni koji misle da se radi samo o kutiji mogli neugodno iznenaditi.

U svakom slučaju vozačima ostaje pripaziti na ovom dijelu prometnice, jer kao što svi znamo, kazne su paprene.

kamera za nadzor brzine
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Advertisement -

Najnovije

Prigorje

Pijan i bez vozačke u sitne noćne sate napravio prometnu nesreću pa pobjegao

Noćas, 27. srpnja oko 3.23 sati u mjestu Erdovec 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,37 promila...
- Advertisement -

Vezane vijesti

×