16 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
povodom 60. rođendana

FOTO/VIDEO Sestre Ana i Marjana nisu se vidjele šest godina, a onda su djeca pripremila iznenađenje: Klecala su koljena i svi smo plakali

Ovo je najbolji poklon koji ste mi mogli prirediti, nisam mogla ni sanjati da će se ovo dogoditi, rekla je Ana kroz suze.

Ne propustite

Nakon dugih šest godina razdvojenosti, sestre Ana i Marjana konačno su se ponovno susrele. U režiji Anine djece Martine, Mateje i Marija, ovaj susret bio je iznenađenje koje će dugo ostati u srcima svih prisutnih.

- Oglas -

Marjana, koja živi u Njemačkoj, nije bila u mogućnosti doći i prisustvovati obiteljskim okupljanjima. Međutim, Anina djeca odlučila su prirediti nezaboravno iznenađenje povodom njezinog 60. rođendana. U tajnosti su dogovorili sve detalje i organizirali Marjanin dolazak.

– Brat Mario je otišao po nju i samo se pojavila mami na vratima. Kad je mama ugledala sestru sve je bilo ispunjeno emocijama. Suze su tekle niz obraze, a koljena su klecala od uzbuđenja i sreće. Nije mogla vjerovati svojim očima, svi smo plakali – priča nam Martina, koja je susret i snimila kako bi imali vječnu uspomenu na ove dirljive trenutke.

Sestre u suzama // Privatna arhiva

– Ovo je najbolji poklon koji ste mi mogli prirediti, nisam mogla ni sanjati da će se ovo dogoditi – rekla je Ana kroz suze.

- Oglas -

Susret sestara bio je dirljiv i emotivan, a svi prisutni bili su svjedoci te snažne povezanosti koju godine razdvojenosti nisu uspjele oslabiti.

– Jako smo svi složni, sve bismo dali jedni za druge i oni za mojeg sina Leona, da nismo, ne bi tako nešto bilo ni moguće. Mama je zaslužila, 60. rođendan mora se pamtiti – kaže Martina.

Anin 60. rođendan ostat će zapamćen ne samo po proslavi, već i po ponovnom ujedinjenju dviju sestara koje su, unatoč daljini, uvijek bile bliske srcem.

Privatna arhiva
Anina djeca Martina, Mario i Mateja // Privatna arhiva
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Advertisement -

Najnovije

Županijski nogomet

FOTO/VIDEO Kakvo kolo! Močilani nisu mogli s Tehničarom, Torčanci naletjeli na “tvrd orah”

Šesto kolo u Elitnoj i ostalim županijskim ligama ponudilo nam je odličan nogomet na travnjacima diljem Podravine i Prigorja. Nekoliko utakmica odigrano je jučer,...
- Advertisement -

Vezane vijesti

×